"Kynät kertovat tarinoita. Paperi puhuu puista ja ihmisistä. Kuuntelisit."

Älä jätä minua on romaani radanrakentajista ja heidän perheistään,

ja elämästä 50-60 luvun Suomessa

Jokainen ihminen on tarina, joka ansaitsee tulla kerrotuksi, ja jokaisella tarinalla on ainakin yksi kuulija, jonka elämään se tekee vaikutuksen.

Ellin tarina on yksi miljardeista tarinoista maailmassa, mutta se on antanut kasvot pienelle ihmisjoukolle, josta ei monikaan ole aikaisemmin kuullut.

Tämän vuoden "Elli-kiertue" päättyi Riihimäen kirjaston Samuli Parosen salissa.
Kiitos seuran tukijoukoille, kiitos kuulijoille ja lukijoille.

Elämä on... no te tiedätte mitä tarkoitan.

Kirjan hinta postituskuluineen

nyt 15,00 euroa

Yhteydenotot ltiitta (at) gmail.com

(Roskapostin takia linkki ei toimi suoraan.)


"Elämä on ihmisen parasta aikaa."

Olen lappilaislähtöinen Riihimäellä ja Kemissa asuva kirjailija. Teen kirjani kokonaan itse, kirjoitan, taitan, toteutan kannet, kustannan, markkinoin, myyn, postitan, laskutan ja teen kirjanpidon kuuliaisesti verottajaa varten.

Tästä kaikesta hurlumheistä pidän taukoa Lapissa, ja (paitsi että kirjoitan myös siellä) teen päivävaelluksia lähituntureille. Käyn toisinaan myös Pallastuntureilla ja käsivarren Lapissa. Kapuan päiväseltään Taivaskerolle tai Saanalle, annan tuulen huuhdella ajatuksiani ja muistutan itseäni siitä, että "jokai-nen tsäänssi on mahdollisuus."

Olen myös radanrakentajien sukua niin isäni kuin äitini puolelta ja aloitin oman työurani "tsupparina" ja puhelinvaihteenhoitajana Kauliranta-Kolari rataosuuden pääkonttorissa Pellossa.

Lempifilosofini on Nykäsen Matti, mäkihyppääjä, ja mottoni ovat hänen kuolemattomia lausahduksiaan.

Kirjat valmistaa Books on Demand. Norderstedt, Saksa.